GOLVLÄGGNING

Vi är ett fullservice företag inom trä- och parkettgolv. Vi arbetar mot Företag och Privatpersoner.

Anlita våra golvläggare för att få ett riktigt parkettgolv installerat av en golvläggare med känsla för kvalitet och finish.
Vi är medlemmar av Golvbranschens Riksorganisation GBR.

GOLVSLIPNING

Att slipa om sitt parkettgolv är mycket billigare än alternativet som är att köpa ett nytt golv. Resultatet om man använder rätt kompetens för sin parkettslipning är faktiskt många gånger nästan lika bra som ett nytt golv. Det är en viss teknik att undvika försänkningar i parkettgolvet som kan uppstå om man inte rör golvslipmaskinen konstant. Man kan även bränna trät som man slipar för långsamt och resultatet blir heller inte bra om man väljer fel slipriktning.

Det finns alltså en del att tänka på för att få ett bra resultat och därför är det väldigt vanligt att man väljer professionella golvslipare när det är dags att slipa sitt parkettgolv

MATTLÄGGNING

Bra Golv i Piteå har lång erfarenhet av mattläggning. Vi utför uppdrag i både privata och offentliga miljöer, stora som mindre jobb. Företaget arbetar med textil, linoleum, vinyl, plast och gummi.

BADRUMSRENOVERINGAR

Våra hantverkare är GVK-certifierade och har omfattande erfarenhet av badrumsrenovering. Vi har även experter på el och säkra elinstallationer i badrum.

Hos oss är du alltid garanterad hög kvalitet och kan känna dig trygg med att lämna över totalansvaret till oss.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om du har frågor om våra tjänster!